Missä voin yöpyä lähellä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti), Jersey?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti): 29 lomakotia, kuten Talot (4 kpl) ja Asunnot/huoneistot (5 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti).

Voinko vuokrata tämän loma-asuntotyypin läheltä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti): Talot?

Tietysti. Lähellä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti) löytyvät Talot: 4 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme lähellä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti) kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 5 loma-asuntoa
  • Mökit: 2 loma-asuntoa
  • Huvilat: 2 loma-asuntoa

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, läheltä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti)?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 17 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat lähellä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti). Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia lomakoteja hakukentän avulla.

    Voinko varata loma-asunnon suoraan verkosta tai välittömästi läheltä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti)?

    Kyllä, HomeAwayn valikoimista löytyy 29 verkosta varattavissa olevaa ja 26 välittömästi varattavissa olevaa loma-asuntoa läheltä kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti). Älä jää odottamaan! Käy tutustumassa valikoimissamme oleviin lomakoteihin hakukentän avulla ja valmistaudu matkallesi lähelle kohdetta aMaizin Maze (huvipuisto ja labyrintti)!