Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Judenburg

Alueen muistomerkit ja museot ovat vain muutama syy sille, miksi Judenburg on erinomainen lomakohde. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Judenburg

Etsitkö tekemistä matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, millainen lomakohde Judenburg on. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

 • Therme Fohnsdorf (2,9 km)
 • Projekt Spielberg (10 km)
 • Lachtalin köysirata (22,6 km)
 • Abenteuerwelt Mautern (26,4 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Judenburg

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Graz (GRZ-Thalerhof) 63,8 km keskustasta.

Mikäli matkustat mieluummin junalla, etsi tiesi päärautatieasemalle, jonka nimi on Judenburgin asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Judenburg, AT?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Judenburg: 19 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (15 kpl) ja Asunnot/huoneistot (3 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Judenburg löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Judenburg suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Judenburg upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Magdalenakirche: 101 loma-asuntoa
 • Judenburgin asema: 103 loma-asuntoa
 • Judenburgin pääaukio: 102 loma-asuntoa
 • Sternenturm Judenburgin planetaario: 102 loma-asuntoa
 • Red Bull Ring: 69 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Judenburg nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Judenburg?

Tietysti. Kohteessa Judenburg tarjolla olevat Talot: 15 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Judenburg kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 3 lomakotia
 • Yksiöt: 3 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Judenburg?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 14 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Judenburg. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.