Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Wingst

Koe Wingst ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Kaupunki tunnetaan akvaariosta ja eläintarhasta. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Wingst

Toivotko löytäväsi suosituimpia kohteita alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Wingst lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Wingstin eläintarha (2,4 km)
  • Golfanlage Gut Hainmuhlen (21,8 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Wingst

Lähin lentokenttä on Hampuri (HAM) 63,9 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on Bremen (BRE) 77,6 km:n päässä.

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, etsi tiesi päärautatieasemalle, jonka nimi on Wingstin asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Wingst, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Wingst: 268 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (166 kpl) ja Asunnot/huoneistot (99 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Wingst, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Wingst?

Tietysti. Kohteessa Wingst tarjolla olevat Talot: 166 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Wingst kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 99 lomakotia
  • Yksiöt: 99 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Wingst?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 34 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Wingst. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.