Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Barr

Koe Barr ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Barr

Etsitkö käynnin arvoisia nähtävyyksiä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Barr lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Turnberry Golf Club (13,9 km)
  • Heads of Ayr Farm Park (24,2 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Barr

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Glasgow (PIK-Prestwick) 33,8 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on 74,8 km:n päässä sijaitseva Glasgow (GLA-Glasgow'n kansainvälinen lentokenttä).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Barr, GB?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Barr: 66 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (40 kpl) ja Mökit (26 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Barr, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Barr suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Barr upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Ayr Beach (uimaranta): 215 loma-asuntoa
  • Girvan Beach (uimaranta): 138 loma-asuntoa
  • Crossraguel Abbey (luostari): 199 loma-asuntoa
  • Auld Brig (silta): 217 loma-asuntoa
  • Craig Tara: 218 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Barr nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Barr?

Tietysti. Kohteessa Barr tarjolla olevat Talot: 40 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Barr kuuluvat:

  • Mökit: 26 lomakotia
  • Huvilat: 26 lomakotia
  • Bungalow't: 26 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Barr?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 7 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Barr. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.