Löydä sinulle sopivin paikka – Aurelio

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Aurelio, IT?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Aurelio: 9 434 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (8 012 kpl) ja talot (731 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Aurelio, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mikä on paras alue yöpyä matkustettaessa kohteeseen Aurelio?

Matkustitpa sitten perheesi tai ystäviesi kanssa ja olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, seuraavilta alueilta löydät laajimman loma-asuntovalikoiman kohteessa Aurelio:

 • Trastevere: 3 745 loma-asuntoa
 • Rooman kaupungin keskusta: 5 678 loma-asuntoa
 • Pantheon: 4 323 loma-asuntoa
 • Fontana di Trevi: 3 156 loma-asuntoa
 • Prati: 2 404 loma-asuntoa

Jos haluat hakea loma-asuntoja muilta alueilta, pääset tarkastelemaan valikoimiamme hakukentän avulla.

Mitkä ovat kohteen Aurelio suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Aurelio upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Piazza Navona: 10 119 loma-asuntoa
 • Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna): 10 119 loma-asuntoa
 • Termini Station: 10 131 loma-asuntoa
 • Campo de' Fiori (aukio): 10 119 loma-asuntoa
 • Vatikaanin museot (Musei Vaticani): 10 136 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Aurelio nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Aurelio?

Tietysti. Kohteessa Aurelio tarjolla olevat huoneistot: 8 012 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Aurelio kuuluvat:

 • Talot: 731 lomakotia
 • Mökit: 92 lomakotia
 • Huoneistot: 30 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi chateaut.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee keskustassa, kohteesta Aurelio?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 3 303 loma-asuntoa, joka sijaitsee keskustassa, kohteessa Aurelio. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Aurelio alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 540 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 225 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 75 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Aurelio?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 1 379 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Aurelio. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Viehättävä Aurelio on kiehtova kohde

  Aurelio tunnetaan museoista ja katedraalistaan, ja ne ovat vain muutama syy vierailla täällä. Tämä kompakti ja romanttinen kaupunki tunnetaan kukkaloistosta ja telttailumahdollisuuksista. Alueen suosittuihin kohteisiin kuuluu Pietarinkirkko, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa, harkitse vuokra-asuntoa lomallesi – monissa niistä on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

  Nähtävyyksiä kohteessa Aurelio ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Aurelio ja etsitkö tekemistä? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Bioparco di Roman eläintarha, INAF Osservatorio Astronomico di Roma -observatorio ja Hydromania. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Pietarinkirkko ja Fontana di Trevi tai Colosseum ja Vatikaanin museot ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia luontokohteista, Villa Borghese, Vatikaanin puutarha ja Villa Doria Pamphili ovat paikallisia viheralueita Voit halutessasi myös lisätä alueella ollessasi suositun kohteen Espanjalaiset portaat, Sikstuksen kappeli tai Castel Sant'Angelo vierailulistallesi.