AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Ota suunnaksi viehättävä Salinas

Alueen muistomerkit ja museot ovat vain muutama syy sille, miksi Salinas on erinomainen lomakohde. Tämä romanttinen kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja golfista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Salinas

Etsitkö kenties näkemisen arvoisia kohteita alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, mitä Salinas pitää sisällään. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Aguirren golfkenttä (6,3 km)
  • Coamo Springs (12,6 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Salinas

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ihailla maisemia, Salinas tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • San Cristobalin kanjoni (18,3 km)
  • Carite State Forest (19,4 km)
  • Cariten valtionmetsä (24,6 km)
  • Camino El Bolon vuori (30,1 km)
  • Caguasin kasvitieteellinen kulttuuripuutarha (33,6 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Salinas

Lähin lentokenttä on Ponce (PSE-Mercedita), joka sijaitsee 32,3 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 55 km:n päässä sijaitseva San Juan (SJU-Luis Munoz Marinin kansainvälinen lentokenttä).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Salinas, PR?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Salinas: 31 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (17 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Salinas, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.