AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Deventer ihastuttaa maisemillaan

Tule kokemaan Deventer ja nauti sen muistomerkeistä, kirkoista ja historiallisista kohteista. Tämä kaupunki tunnetaan etenkin festivaaleista. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Deventer

Haluatko löytää tekemistä matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Deventer pitää sisällään. Katso alta lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Apenheul (16,6 km)
  • Lochem Golf Course (18,6 km)
  • Avonturenpark Hellendoorn (24,1 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Deventer

Etsitpä sitten seikkailua tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Deventer on upea kohde ulkoiluun. Kokosimme listalle alueen merkittävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Drostenkamp Park (16,8 km)
  • Sallandse Heuvelrug -luonnonpuiston Hellendoorn-sisäänkäynti (24,2 km)
  • Hoge Veluwen kansallispuisto (29,2 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Deventer

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, valitse lähtöpaikaksi Deventerin asema tai Deventer Colmschaten asema ja tutustu kaupunkiin sieltä käsin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Deventer, NL?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Deventer: 287 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (194 kpl) ja Huvilat (4 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Deventer, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Deventer?

Tietysti. Kohteessa Deventer tarjolla olevat Talot: 194 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Deventer kuuluvat:

  • Huvilat: 4 lomakotia
  • Mökit: 61 lomakotia
  • Huvilat: 61 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Deventer?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 166 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Deventer. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.