Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Andé

Koe Andé ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Andé

Toivotko löytäväsi suosituimpia kohteita matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Andé lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Golf du Vaudreuil (3,9 km)
  • La Serre Zoologique Biotropica (8,8 km)
  • Golf de Léry-Poses (8,9 km)
  • Gaillon Golf Course (10,6 km)
  • S2PL Saint Pierre Paintball Loisirs (14,3 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Andé

Lähin lentokenttä on Rouen (URO-Rouen - Seinen laakso) 18,4 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Andé, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Andé: 51 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (25 kpl) ja Asunnot/huoneistot (4 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Andé, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Andé?

Tietysti. Kohteessa Andé tarjolla olevat Talot: 25 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Andé kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 4 lomakotia
  • Mökit: 6 lomakotia
  • Huvilat: 6 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Andé?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 14 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Andé. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.