Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Gisborne, NZ?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Gisborne: 52 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (39 kpl) ja huoneistot (5 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Gisborne, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Gisborne suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Gisborne upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Sunshine Brewery (panimo): 56 loma-asuntoa
 • Kaiti Hill (teemapuisto): 56 loma-asuntoa
 • Gisborne Hospital: 56 loma-asuntoa
 • Gisbornen satama: 56 loma-asuntoa
 • Millton (viinitila): 58 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Gisborne nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Gisborne?

Tietysti. Kohteessa Gisborne tarjolla olevat talot: 39 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Gisborne kuuluvat:

 • Huoneistot: 5 lomakotia
 • Huoneistot: 4 lomakotia
 • Mökit: 4 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Gisborne?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 47 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Gisborne. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Gisborne alueelta:

  Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

  Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Gisborne?

  Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 5 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Gisborne. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

   Nähtävyyksiä kohteessa Gisborne ja sen lähellä

   Oletko ensi kertaa kohteessa Gisborne ja etsitkö nähtävyyksiä? Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Midway Beach on hyvä paikka ottaa aurinkoa ja Kaiti Hill upea paikka olla luonnon helmassa. Hauskoihin aktiviteetteihin kaupungissa kuuluu Gisbornen satama, Gisborne Wine Centre ja Bushmere Estate. Vierailusi aikana kannattaa käydä kohteissa Millton, Tairawhitin museo tai Toihoukuran nykytaiteen oppilaitos. Kun olet kaupungissa, harkitse vierailua myös kohteissa, kuten Sunshine Brewery ja Te Poho-o-Rawiri Meeting House.