Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Vernet-la-Varenne, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Vernet-la-Varenne: 70 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (32 kpl) ja Bungalow't (10 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Vernet-la-Varenne löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Vernet-la-Varenne?

Tietysti. Kohteessa Vernet-la-Varenne tarjolla olevat Talot: 32 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Vernet-la-Varenne kuuluvat:

 • Bungalow't: 10 lomakotia
 • Mökit: 10 lomakotia
 • Huvilat: 10 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Vernet-la-Varenne?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 2 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Vernet-la-Varenne. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Vernet-la-Varenne

  Puistot ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Vernet-la-Varenne. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

  Luonnonihmeet – Vernet-la-Varenne

  Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Vernet-la-Varenne on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Kokosimme listalle alueen upeimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Parc naturel régional Livradois-Forezin luonnonpuisto (16,4 km)
  • Jardin pour la Terren puutarha (22 km)