Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Saint-Pardoux-la-Riviere

Koe Saint-Pardoux-la-Riviere ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Saint-Pardoux-la-Riviere

Lähin lentokenttä on Perigueux (PGX), joka sijaitsee 34,4 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, lähistöllä sijaitsee myös Limoges (LIG-Limogesin kansainvälinen lentokenttä) 52 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Saint-Pardoux-la-Riviere, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Saint-Pardoux-la-Riviere: 213 lomakotia, kuten Talot (89 kpl) ja Bungalow't (46 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere?

Tietysti. Kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere tarjolla olevat Talot: 89 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere kuuluvat:

  • Bungalow't: 46 lomakotia
  • Mökit: 46 lomakotia
  • Huvilat: 46 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 142 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.