Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Saint-Pardoux-la-Riviere

Koe Saint-Pardoux-la-Riviere ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Saint-Pardoux-la-Riviere

Lähin lentokenttä on Perigueux (PGX), joka sijaitsee 34,4 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, lähistöllä sijaitsee myös Limoges (LIG-Limogesin kansainvälinen lentokenttä) 52 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Saint-Pardoux-la-Riviere, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Saint-Pardoux-la-Riviere: 213 lomakotia, kuten Talot (91 kpl) ja Asunnot/huoneistot (19 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere.

Mitkä ovat kohteen Saint-Pardoux-la-Riviere suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Saint-Pardoux-la-Riviere upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Chateau de Montbrun (historiallinen linna): 432 loma-asuntoa
  • La Coquillen asema: 489 loma-asuntoa
  • Chateau de Puyguilheim (historiallinen linna): 694 loma-asuntoa
  • Jumilhacin linna: 515 loma-asuntoa
  • Château-l'Évêquen asema: 756 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Saint-Pardoux-la-Riviere nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere?

Tietysti. Kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere tarjolla olevat Talot: 91 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 19 lomakotia
  • Huvilat: 13 lomakotia
  • Mökit: 48 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Saint-Pardoux-la-Riviere?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 140 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Saint-Pardoux-la-Riviere. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.