Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Albox, ES?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Albox: 83 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (31 kpl) ja Talot (9 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Albox, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Albox?

Tietysti. Kohteessa Albox tarjolla olevat Huvilat: 31 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Albox kuuluvat:

 • Talot: 9 lomakotia
 • Bungalow't: 17 lomakotia
 • Huvilat: 17 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Maatilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Albox?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 66 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Albox. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Albox

  Koe Albox ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

  Albox ja ympäröivä luonto

  Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Albox on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Listasimme alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Route Picachon polku (5,7 km)
  • Jardín Botánico La Umbría de la Virgen (29,3 km)