Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Autry-le-Chatel

Koe Autry-le-Chatel ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Luonto

Autry-le-Chatel ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ihailla maisemia, Autry-le-Chatel on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Grands Jardins Charmilles (17,1 km)
 • Belleville-sur-Loiren urheilukeskus (21,3 km)
 • Belleville sur Loiren vesipuutarha (21,3 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Autry-le-Chatel, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Autry-le-Chatel: 33 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (11 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Autry-le-Chatel löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Autry-le-Chatel suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Autry-le-Chatel upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Fleury Abbey (historiallinen luostari): 97 loma-asuntoa
 • Cosne-Cours-sur-Loiren asema: 134 loma-asuntoa
 • Belleville sur Loiren vesipuutarha: 133 loma-asuntoa
 • Briaren kanaalisilta: 79 loma-asuntoa
 • Alphonse Mellot: 95 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Autry-le-Chatel nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Autry-le-Chatel?

Tietysti. Kohteessa Autry-le-Chatel tarjolla olevat Talot: 11 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Autry-le-Chatel kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 2 lomakotia
 • Mökit: 8 lomakotia
 • Huvilat: 8 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Autry-le-Chatel?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 14 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Autry-le-Chatel. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Tutustu kohteen Autry-le-Chatel lähellä sijaitseviin alueisiin