Kohdeopas

Taiteellinen Pieksamäki on matkustajien suosikki

Nauti alueen kirkoista, festivaaleista ja taiteesta, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Pieksamäki.Tämä kaupunki tunnetaan etenkin museoista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Pieksamäki

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, etsi tiesi päärautatieasemalle, jonka nimi on Pieksämäen rautatieasema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Pieksamäki, FI?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Pieksamäki: 13 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (8 kpl) ja Asunnot/huoneistot (5 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Pieksamäki löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat suosituimmat alueet kohteessa Pieksamäki?

Olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, kohteesta Pieksamäki löytyy monia viehättäviä alueita. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat alueet ovat:

  • Pieksämäen rautatieasema: 36 loma-asuntoa
  • Kuopio: 167 loma-asuntoa
  • Mikkeli: 75 loma-asuntoa
  • Keski-Suomi: 206 loma-asuntoa
  • Itä-Suomi: 716 loma-asuntoa

HomeAway tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua myös moniin muihin suosittuihin alueisiin kohteessa Pieksamäki! Voit tarkastella muilla suosituilla alueilla sijaitsevia lomakoteja hakukenttämme avulla.