Missä voin yöpyä lähellä kohdetta West End, JM?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta West End: 139 lomakotia, joihin kuuluvat esim. mökit (37 kpl) ja huoneistot (23 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta West End, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen West End suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen West End upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Negrilin majakka: 159 loma-asuntoa
 • Blue Hole Mineral Springs: 169 loma-asuntoa
 • Mayfield Falls-putous: 828 loma-asuntoa
 • Throne Room: 159 loma-asuntoa
 • Booby Cay: 164 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen West End nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

mökit: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta West End?

Tietysti. Kohteessa West End tarjolla olevat mökit: 37 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa West End kuuluvat:

 • Huoneistot: 23 lomakotia
 • Huoneistot: 19 lomakotia
 • Talot: 19 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi mökit.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta West End?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 66 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa West End. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen West End alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 16 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee kylässä : 15 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 13 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta West End?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 29 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa West End. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Rauhallinen West End on kiehtova kohde

  Merestään tunnettu West End on hyvä kohde varata loma-asunto. Tämä kalaruoista, pyöräilystä ja kahviloista tunnettu kaupunki on romanttinen ja rentouttava city. Vuokra-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on usein keittiö ja pyykinpesutilat.

  Nähtävyyksiä kohteessa West End ja sen lähellä

  Etsitkö nähtävyyksiä kohteessa West End? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Kool Runnings Water Park ja Samuel's Bay National Marine Park. Jos haluat nauttia paikallisista luontokohteista, Seven Mile Beach ja Bloody Bay Beach ovat kaksi alueella sijaitsevaa rantaa ja Royal Palm Reserve ja Blue Hole Mineral Springs kaksi viheraluetta. Time Square Mall on hyvä paikka käydä ostoksilla. Throne Room ja Negrilin majakka ovat vain muutama nähtävyys, joihin kannattaa tutustua loman aikana. Voit halutessasi vierailla myös muissa kohteissa, kuten Negril Hills Golf Club, Booby Cay tai Bloody Bay.