Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Geisingen

Koe Geisingen ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Luonnonihmeet – Geisingen

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Geisingen on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Kaupunginpuutarha (14,9 km)
  • Reinin putoukset (25,1 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Geisingen

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Zürich (ZRH) 50,5 km keskustasta.

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, tärkeimmät kaupunkia palvelevat rautatieasemat ovat Geisingen-Kirchenin asema, Geisingen-Aulfingenin asema ja Geisingenin asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Geisingen, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Geisingen: 175 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (12 kpl) ja Asunnot/huoneistot (152 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Geisingen löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Geisingen suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Geisingen upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Geisingen-Leipferdingenin juna-asema: 582 loma-asuntoa
  • Geisingenin asema: 501 loma-asuntoa
  • Geisingen-Kirchenin asema: 577 loma-asuntoa
  • St Georgenin (Schwarzw) asema: 1 227 loma-asuntoa
  • Albstadt-Lautlingenin juna-asema: 239 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Geisingen nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Geisingen?

Tietysti. Kohteessa Geisingen tarjolla olevat Talot: 12 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Geisingen kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 152 lomakotia
  • Yksiöt: 150 lomakotia
  • Lomakeskukset: 2 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Hotellit.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Geisingen?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 7 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Geisingen. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.