Löydä sinulle sopivin paikka – Oneroa

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Oneroa, Auckland?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Oneroa: 309 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (245 kpl) ja huoneistot (28 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Oneroa, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Oneroa suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Oneroa upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Oneroa Beach (ranta): 1 006 loma-asuntoa
 • Matiatia Wharfin matkustajalauttaterminaali: 989 loma-asuntoa
 • Auckland Central City Library: 1 181 loma-asuntoa
 • Auckland Remueran asema: 1 156 loma-asuntoa
 • Auckland Kingslandin asema: 1 152 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Oneroa nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Oneroa?

Tietysti. Kohteessa Oneroa tarjolla olevat talot: 245 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Oneroa kuuluvat:

 • Huoneistot: 28 lomakotia
 • Mökit: 20 lomakotia
 • Huoneistot: 3 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi maatilat.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Oneroa?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 252 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Oneroa. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Oneroa alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee kylässä : 24 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 8 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 5 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Oneroa?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 16 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Oneroa. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Tunnelmallinen Oneroa on matkustajien suosikki

  Oneroa tunnetaan museoista ja viinitilastaan, ja ne ovat vain muutama syy vierailla täällä. Tämä syrjäinen ja ylellinen kaupunki tunnetaan hyvin saarinäkymistä, kahviloista ja rannoista. Alueen suosittuihin kohteisiin kuuluu Kelly Tarlton's Underwater World, Sky Tower ja Mt. Eden. Harkitsetko vuokra-asunnossa yöpymistä? Vuokra-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö, internetyhteys ja joissain tapauksissa jopa takka.

  Nähtävyyksiä kohteessa Oneroa ja sen lähellä

  Onko sinulla ylimääräistä aikaa ja etsit tekemistä kohteessa Oneroa? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Kelly Tarlton's Underwater World ja Aucklandin eläintarha. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Sky Tower ja Harbour Bridge tai Auckland War Memorial Museum ja Devonportin museo ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Oneroa Beach ja Little Oneroan ranta ovat hyviä paikkoja ottaa aurinkoa, tai voit viettää aikaa luonnonhelmassa kohteissa Owhanake Bay ja Oneroa Bay. Queen Street Shopping District on hyvä paikka käydä ostoksilla. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Eden Park. Hauskoihin aktiviteetteihin kaupungissa kuuluu Cable Bay Vineyard, Mudbrick Vineyard ja Matiatia Wharfin matkustajalauttaterminaali. Voit halutessasi myös lisätä alueella ollessasi suositun kohteen Mt. Eden, Onetangi Beach tai Auckland Domain vierailulistallesi.