Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Calpe, ES?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Calpe: 9 058 lomakotia, joihin kuuluvat esim. mökit (4 519 kpl) ja huoneistot (2 780 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Calpe, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Calpe suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Calpe upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Monte Toixin näköalapaikka: 12 571 loma-asuntoa
 • Castellet de Calp: 12 617 loma-asuntoa
 • Llavador de la Font: 12 538 loma-asuntoa
 • Ifach Rock: 12 899 loma-asuntoa
 • La Fossan ranta: 12 543 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Calpe nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

mökit: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Calpe?

Tietysti. Kohteessa Calpe tarjolla olevat mökit: 4 519 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Calpe kuuluvat:

 • Huoneistot: 2 780 lomakotia
 • Talot: 1 440 lomakotia
 • Chalet't: 73 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi huoneistot.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee lähellä rantaa, kohteesta Calpe?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 4 077 loma-asuntoa, joka sijaitsee lähellä rantaa, kohteessa Calpe. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Calpe alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 4 077 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 3 306 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee vuoristossa : 1 805 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Calpe?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 1 108 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Calpe. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Calpe ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Calpe ja etsitkö nähtävyyksiä? Älä unohda vierailla nähtäyyksillä, kuten Baños de la Reinan arkeologiset kaivaukset ja Castellet de Calp. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Arenal-Bolin ranta ja Cala la Manzanera ovat hyviä paikkoja ottaa aurinkoa, tai voit viettää aikaa luonnonhelmassa kohteissa Cala Les Urques ja Cala de Gasparet. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Penyal d'Ifacin luonnonpuisto, Altean satama ja Albirin venesatama. Koe Puerto Blancon ranta, Cala del Morelló tai Cantal Roigin ranta, kun tutustut kaupunkiin lomasi aikana. Muihin kohteisiin kaupungissa kuuluu La Fossan ranta, Ifach Rock ja Llavador de la Font.