Kohdeopas

Meren rannalla sijaitseva Gerani ihastuttaa maisemillaan

Gerani, sen merinäköalat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä rentouttava ja vieraanvarainen kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Hanian majakka ja Venetsialainen satama ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Gerani

Etsitkö käynnin arvoisia nähtävyyksiä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Gerani pitää sisällään. Tässä on lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Volos Shelter (22,3 km)
 • Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti (22,7 km)
Sää

Sää eri vuodenaikoina – Gerani

Jos lomasuunnitelmasi on koottu kesäisten aktiviteettien ympärille, kuumimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 30 °C:seen.

Luonto

Luonnonihmeet – Gerani

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Gerani on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen upeimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

 • Plataniaksen uimaranta (1,9 km)
 • Ajia Marinan uimaranta (3,9 km)
 • Stalosin ranta (5,7 km)
 • Kalamakin ranta (8,1 km)
 • Agioi Apostolin ranta (8,5 km)
 • Hrissi Aktin ranta (9,9 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Gerani

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis) 23,7 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Gerani, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Gerani: 1 247 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (231 kpl) ja Bungalow't (11 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Gerani, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Gerani?

Tietysti. Kohteessa Gerani tarjolla olevat Talot: 231 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Gerani kuuluvat:

 • Bungalow't: 11 lomakotia
 • Mökit: 11 lomakotia
 • Huvilat: 11 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Gerani?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 704 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Gerani. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.