Kohdeopas

Historiallinen Thessaloniki odottaa sinua

Nauti alueen museoista, historiallisista kohteista ja muistomerkeistä, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Thessaloniki.Tämä kansainvälinen kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen kahviloista, taiteesta ja merestä. Arkeologinen museo, Bysanttilaisen kulttuurin museo ja Thessalonikin konserttitalo ovat esimerkkejä suosituista kulttuurikohteista. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Thessaloniki

Etsitkö tekemistä ja näkemistä matkallesi? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Thessaloniki pitää sisällään. Tässä on lista päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Insectopia (8 km)
  • Waterland (14,1 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Thessaloniki

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Thessaloniki (SKG-Makedonia) 11,6 km keskustasta.

Mikäli matkustat mieluummin junalla, kaupungin päärautatieasema on Thessalonikin rautatieasema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Thessaloníki, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Thessaloníki: 299 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (39 kpl) ja Huvilat (9 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Thessaloníki, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Thessaloníki suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Thessaloníki upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Thessalonikin rautatieasema: 297 loma-asuntoa
  • Thessalonikin agora: 297 loma-asuntoa
  • Thessaloniki International Exhibition Center: 299 loma-asuntoa
  • Arkeologinen museo: 299 loma-asuntoa
  • Galeriuksen hauta: 298 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Thessaloníki nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Thessaloníki?

Tietysti. Kohteessa Thessaloníki tarjolla olevat Talot: 39 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Thessaloníki kuuluvat:

  • Huvilat: 9 lomakotia
  • Asunnot/huoneistot: 220 lomakotia
  • Bungalow't: 4 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Thessaloníki?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 8 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Thessaloníki. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.