Kohdeopas

Ota suunnaksi taiteellinen Tatuí

Nauti teatterista ja muusta alueen Tatuí tarjonnasta. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Luonto

Luonnonihmeet – Tatuí

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Tatuí tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Kokosimme listalle alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Parque da Cidade Egídio Labronici (21,2 km)
  • Entrada da Fazenda Ipanema (30,1 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Tatuí

Lähin lentokenttä on Campinas (VCP-Viracopos - Campinasin kansainvälinen lentokenttä) 83,6 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Tatuí, BR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Tatuí: 54 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (37 kpl) ja Chateaut/maalaiskartanot (11 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Tatuí, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Tatuí suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Tatuí upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Teatro Procópio Ferreira: 71 loma-asuntoa
  • Praça Altina Vaz Tedesco: 276 loma-asuntoa
  • Museu da Estrada de Ferro Sorocabana: 300 loma-asuntoa
  • Tori: 297 loma-asuntoa
  • Praça Laudelino do Amaral: 289 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Tatuí nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Tatuí?

Tietysti. Kohteessa Tatuí tarjolla olevat Talot: 37 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Tatuí kuuluvat:

  • Chateaut/maalaiskartanot: 11 lomakotia
  • Mökit: 2 lomakotia
  • Huvilat: 2 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Kaupunkipientalot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Tatuí?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 40 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Tatuí. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.