Löydä sinulle sopivin paikka – Richmond

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Richmond, NZ?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Richmond: 275 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (166 kpl) ja huoneistot (47 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Richmond, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Richmond suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Richmond upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Höglund Art Glass (lasimuseo): 250 loma-asuntoa
 • Victory Square: 304 loma-asuntoa
 • Christ Church Cathedral (kirkko): 296 loma-asuntoa
 • Waahi Taakaro Golf Club: 219 loma-asuntoa
 • Nelson Golf Links: 239 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Richmond nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Richmond?

Tietysti. Kohteessa Richmond tarjolla olevat talot: 166 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Richmond kuuluvat:

 • Huoneistot: 47 lomakotia
 • Mökit: 39 lomakotia
 • Huoneistot: 9 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi maatilat.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Richmond?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 230 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Richmond. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Richmond alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 112 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 18 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee keskustassa : 16 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Richmond?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 42 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Richmond. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Richmond ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Richmond ja etsitkö nähtävyyksiä? Jos haluat nauttia kohteen luonnosta, Rabbit Island ja Tahunanui Beach Reserve ovat kaksi alueella olevaa rantaa. Richmond Mall, Nelsonin tori ja Montgomery Square ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Hauskoihin aktiviteetteihin kaupungissa kuuluu Fossil Ridge Winery ja Greenacres Golf Course. Voit halutessasi vierailla myös muissa kohteissa, kuten Höglund Art Glass, McCashin's Brewery tai Marsden Recreation Ground.