Löydä sinulle sopivin paikka – Palm-Mar

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Palm-Mar, ES?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Palm-Mar: 3 048 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (2 119 kpl) ja mökit (404 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Palm-Mar, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Palm-Mar suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Palm-Mar upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Golf Las Americas: 4 171 loma-asuntoa
 • Playa del Camisón: 4 063 loma-asuntoa
 • Centro Comercial San Eugenio: 4 130 loma-asuntoa
 • Los Gigantesin huvivenesatama: 3 426 loma-asuntoa
 • Amarilla Hill: 3 875 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Palm-Mar nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Palm-Mar?

Tietysti. Kohteessa Palm-Mar tarjolla olevat huoneistot: 2 119 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Palm-Mar kuuluvat:

 • Mökit: 404 lomakotia
 • Talot: 313 lomakotia
 • Huoneistot: 37 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi chalet't.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Palm-Mar?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 1 624 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Palm-Mar. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Palm-Mar alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 1 272 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 1 272 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 1 047 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Palm-Mar?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 691 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Palm-Mar. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Palm-Mar ja sen lähellä

  Onko sinulla ylimääräistä aikaa ja etsit tekemistä kohteessa Palm-Mar? Jos haluat nauttia paikallisista luontokohteista, Playa de los Cristianosin ranta ja Las Vistas -ranta ovat kaksi alueella sijaitsevaa rantaa ja Teiden kansallispuisto ja Montaña de Guaza kaksi viheraluetta. Tenerife Surin lentokenttä, Gran Surin ostoskeskus ja Plaza del Duque -ostoskeskus ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Centro de Golf Los Palos, Montaña Chayofita ja Puerto Deportivo de Puerto Colón. Myös kohteet Golf Los Palos, Monkey Park tai Playa del Camisón ovat hyviä vierailukohteita.