Löydä sinulle sopivin paikka – Orewa

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Orewa, NZ?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Orewa: 168 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (100 kpl) ja huoneistot (23 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Orewa, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Orewa suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Orewa upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Maygrove Park: 756 loma-asuntoa
 • Victor Eaves Park: 729 loma-asuntoa
 • Orewa Beach (ranta): 728 loma-asuntoa
 • Auckland Central City Library: 1 181 loma-asuntoa
 • Auckland Britomartin asema: 1 232 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Orewa nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Orewa?

Tietysti. Kohteessa Orewa tarjolla olevat talot: 100 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Orewa kuuluvat:

 • Huoneistot: 23 lomakotia
 • Mökit: 15 lomakotia
 • Huoneistot: 13 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi maatilat.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Orewa?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 102 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Orewa. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Orewa alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 35 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 8 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee kylässä : 5 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Orewa?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 1 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Orewa. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Orewa ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Orewa ja etsitkö nähtävyyksiä? Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, SheepWorld on hyvä paikka viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Orewa Beach on hyvä paikkaa ottaa aurinkoa, tai voit viettää aikaa luonnonhelmassa kohteissa Victor Eaves Park ja Maygrove Park. Westfield Albanyn ostoskeskus, Smales Farm ja Shore City Shopping Centre ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen North Harbour Stadium tai North Shore Events Center. Myös kohteet Peninsula Golf Club, Waiwera Beach tai Snowplanet ovat hyviä vierailukohteita.