Kohdeopas

Joen rannalla sijaitseva Hay on Wye on upea kohde

Nauti muistomerkeistä ja muusta alueen Hay on Wye tarjonnasta. Tämä vieraanvarainen ja rentouttava kaupunki tunnetaan hyvin puutarhoista, sijainnista joen rannalla ja puistoista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Hay on Wye

Etsitkö kenties suosituimpia kohteita alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Hay on Wye pitää sisällään. Katso lista eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Brecon Golf Club (20,5 km)
  • Herefordshire Raceway (22,8 km)
  • Herefordshire Golf Club (24,4 km)
  • Pen y Fan (26,7 km)
Luonto

Hay on Wye ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Hay on Wye on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Listasimme alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • The Weir Garden (23,9 km)
  • Pen y Fan (26,7 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Hay on Wye

Lähin lentokenttä on Cardiff (CWL-Cardiffin kansainvälinen lentokenttä) 74,5 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Hay on Wye, GB?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Hay on Wye: 208 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (92 kpl) ja Asunnot/huoneistot (6 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Hay on Wye löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Hay on Wye?

Tietysti. Kohteessa Hay on Wye tarjolla olevat Huvilat: 92 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Hay on Wye kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 6 lomakotia
  • Talot: 88 lomakotia
  • Ladot: 16 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Hay on Wye?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 8 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Hay on Wye. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.