AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Ota suunnaksi viehättävä Podstrana

Nauti elävästä musiikista ja muusta alueen Podstrana tarjonnasta. Rannoista, kylpylöistä ja kahviloista tunnettu romanttinen kaupunki ei tuota pettymystä. Diokletianuksen palatsi ja Salonan rauniot ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Podstrana

Haluatko löytää käynnin arvoisia nähtävyyksiä matkallesi? Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Podstrana lomalaisille tarjoaa. Katso alta lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Marjanin kukkula (10,3 km)
  • Dinopark (11,6 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Podstrana

Jos haluat nauttia lomallasi kesäisistä aktiviteeteista, kuumimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin keskilämpötila on noin 29 °C.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Podstrana

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Podstrana tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Cetinan rotko (12,5 km)
  • Zlatni Ratin ranta (26,9 km)
  • Žnjanin ranta (6,5 km)
  • Bačvicen ranta (8,9 km)
  • Dugi Ratin ranta (9,4 km)
  • Strossmayerin puisto (9,5 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Podstrana

Lähin lentokenttä on Split (SPU), joka sijaitsee 21,3 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on 24,8 km:n päässä sijaitseva Bračin saari (BWK).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Podstrana, HR?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Podstrana: 2 584 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (176 kpl) ja Talot (291 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Podstrana, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.