Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Naantali?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Naantali: 235 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (17 kpl) ja Yksiöt (217 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Naantali, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Naantali?

Tietysti. Kohteessa Naantali tarjolla olevat Talot: 17 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Naantali kuuluvat:

 • Yksiöt: 217 lomakotia
 • Huoneistot: 217 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Naantali?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 180 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Naantali. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Ota suunnaksi seikkailuhenkinen Naantali

  Naantali, sen saarinäköalat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Teemapuistosta, kylpylöistä ja laskettelusta tunnettu rentouttava kaupunki ei tuota pettymystä. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

  Tekemistä ja näkemistä alueella – Naantali

  Haluatko löytää käynnin arvoisia nähtävyyksiä alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, millainen lomakohde Naantali on. Katso alta lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Muumimaailma (1,1 km)
  • Aurinko Golf (4,3 km)
  • Turun Messu- Ja Kongressikeskus (8,8 km)