Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Lappeenranta ihastuttaa maisemillaan

Nauti viihteestä ja muusta alueen Lappeenranta tarjonnasta. Ostosmahdollisuuksista, veneilystä ja luistelupaikoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Lappeenranta

Etsitkö käynnin arvoisia nähtävyyksiä matkallesi? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, millainen lomakohde Lappeenranta on. Tässä on lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Angry Birds Activity Park (30,9 km)
  • Imatran Golf (40,7 km)
  • Laskettelukeskus FreeSki (41,6 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Lappeenranta

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Lappeenranta (LPP) 2,3 km keskustasta.

Jos olet liikkeellä junalla, valitse lähtöpaikaksi Lappeenrannan rautatieasema tai Vainikkalan rautatieasema ja näe lisää kaupunkia.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Lappeenranta?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Lappeenranta: 16 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (12 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Lappeenranta löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Lappeenranta?

Tietysti. Kohteessa Lappeenranta tarjolla olevat Talot: 12 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Lappeenranta kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 2 lomakotia
  • Huvilat: 2 lomakotia
  • Yksiöt: 2 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Lappeenranta?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 13 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Lappeenranta. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.