Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Ajaccio, FR?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Ajaccio: 1 730 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (833 kpl) ja talot (438 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Ajaccio, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Ajaccio suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Ajaccio upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Ajaccion asema: 2 350 loma-asuntoa
 • Maison Bonaparte (museo): 2 552 loma-asuntoa
 • Chapelle Imperiale (kappeli): 2 521 loma-asuntoa
 • Maison Bonaparte: 2 562 loma-asuntoa
 • Trottelin uimaranta: 2 537 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Ajaccio nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Ajaccio?

Tietysti. Kohteessa Ajaccio tarjolla olevat huoneistot: 833 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Ajaccio kuuluvat:

 • Talot: 438 lomakotia
 • Mökit: 364 lomakotia
 • Chalet't: 14 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee lähellä vettä, kohteesta Ajaccio?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 1 005 loma-asuntoa, joka sijaitsee lähellä vettä, kohteessa Ajaccio. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Ajaccio alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 1 005 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 801 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 518 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Ajaccio?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 370 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Ajaccio. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Ajaccio ja sen lähellä

  Onko sinulla ylimääräistä aikaa ja etsit tekemistä kohteessa Ajaccio? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Cupulatta ja Cricheto Pass Train. Älä unohda vierailla nähtäyyksillä, kuten Ajaccion katedraali ja Ajaccion linnoitus, ja ainutlaatuisissa kulttuurisesti tärkeissä kohteissa, joihin kuuluu Musee Fesch ja Maison Bonaparte. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, St. Francois’n uimaranta ja Trottelin uimaranta ovat hyviä paikkoja ottaa aurinkoa. Kun olet kaupungissa, voit myös vierailla muissa kohteissa, kuten Maison Bonaparte, Casino Municipal tai Musee A Bandera.