Kohdeopas

Tunnelmallinen Stobreč houkuttelee lomalle

Merinäköalat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Stobreč. Tämä rentouttava ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita veneilystä ja ravintoloista. Diokletianuksen palatsi ja Salonan rauniot ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Stobreč

Etsitkö kenties suosituimpia kohteita matkallesi? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Stobreč pitää sisällään. Katso lista eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Marjanin kukkula (7,3 km)
 • Dinopark (14,8 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Stobreč

Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 29 °C:seen.

Luonto

Stobreč ja ympäröivä luonto

Stobreč on tunnettu kauniista merinäköaloista ja koskemattomista rannoista. Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Stobreč tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Tässä on joitakin alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Cetinan rotko (15,7 km)
 • Žnjanin ranta (3,5 km)
 • Bačvicen ranta (6 km)
 • Strossmayerin puisto (6,5 km)
 • Riva (6,7 km)
 • Marjanin kukkula (7,3 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Stobreč

Lähin lentokenttä on Split (SPU) 18,2 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, lähistöllä sijaitsee myös 27,3 km:n päässä sijaitseva Bračin saari (BWK).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Stobreč, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Stobreč: 5 380 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (651 kpl) ja Bungalow't (4 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Stobreč, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Stobreč?

Tietysti. Kohteessa Stobreč tarjolla olevat Talot: 651 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Stobreč kuuluvat:

 • Bungalow't: 4 lomakotia
 • Mökit: 4 lomakotia
 • Huvilat: 4 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Stobreč?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 1 129 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Stobreč. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.