AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Viehättävä Hanmer Springs on matkustajien suosikki

Kiitos sen kuumista lähteistä, vuorista ja metsistä muodostuvan maiseman, Hanmer Springs on ympäristöltään ainutlaatuinen. Kylpylöistä, pyöräilystä ja ravintoloista tunnettu ja niiden ansiosta pidetty kaupunki on sekä romanttinen että kompakti. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Luonto

Hanmer Springs ja ympäröivä luonto

Hanmer Springs on tunnettu rentouttavista kuumista lähteistä ja upeista vuoristomaisemista. Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Hanmer Springs on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

 • Hanmerin luonnonpuisto (3,4 km)
 • Lyford-vuori (29,4 km)
 • Philosophers Knob (31,5 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Hanmer Springs, NZ?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Hanmer Springs: 74 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (64 kpl) ja Asunnot/huoneistot (3 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Hanmer Springs löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Hanmer Springs suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Hanmer Springs upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Hanmer Springs Thermal Reserve (geoterminen alue): 95 loma-asuntoa
 • Waiau Ferry Bridge (silta): 76 loma-asuntoa
 • Culverden Gallery: 81 loma-asuntoa
 • Hanmerin luonnonpuisto: 76 loma-asuntoa
 • Hanmer Springsin hiihtokeskus: 93 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Hanmer Springs nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Hanmer Springs?

Tietysti. Kohteessa Hanmer Springs tarjolla olevat Talot: 64 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Hanmer Springs kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 3 lomakotia
 • Mökit: 4 lomakotia
 • Huvilat: 4 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Hanmer Springs?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 2 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Hanmer Springs. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.