Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Luble

Koe Luble ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Luble

Etsitkö kenties näkemisen arvoisia kohteita vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Luble on. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

 • Domaine Pierre-Jacques Druet (24,2 km)
 • Golf de Baugé Pontigné (24,2 km)
 • Domaine des Ouches (24,8 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Luble

Lähin lentokenttä on Tours (TUF-Tours - Loiren laakso), joka sijaitsee 37 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 42,3 km:n päässä sijaitseva Angers (ANE-Angers - Loire).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Luble, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Luble: 99 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (55 kpl) ja Asunnot/huoneistot (6 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Luble, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Luble suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Luble upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Château d'Ussé: 677 loma-asuntoa
 • Tour de Jeanne d'Arc: 156 loma-asuntoa
 • Cinq-Mars-la-Pilen asema: 759 loma-asuntoa
 • Gratien & Meyer (viinitila): 546 loma-asuntoa
 • Cave de la Dive Bouteillen luola: 646 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Luble nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Luble?

Tietysti. Kohteessa Luble tarjolla olevat Talot: 55 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Luble kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 6 lomakotia
 • Mökit: 20 lomakotia
 • Huvilat: 20 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Luble?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 50 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Luble. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.