Kohdeopas

Joen rannalla sijaitseva Cahors on upea kohde

Tule kokemaan Cahors ja nauti sen muistomerkeistä, kulttuurista ja kirkoista. Sijainnista joen rannalla, arkkitehtuurista ja museoista tunnettu kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Cahors

Etsitkö kenties tekemistä kaupungissa? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, mitä Cahors pitää sisällään. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Saint-Serninin linna (11,1 km)
 • Cuzalsin museo (22,4 km)
 • Lacapelle Cabanacin linna (29,6 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Cahors

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, ota suunnaksi Cahorsin asema tai Cahors Terre Rougen asema ja tutustu kaupunkiin sieltä käsin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Cahors, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Cahors: 325 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (177 kpl) ja Huvilat (21 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Cahors, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Cahors suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Cahors upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Cahorsin asema: 789 loma-asuntoa
 • Cahors Terre Rougen asema: 788 loma-asuntoa
 • Cahorsin katedraali: 767 loma-asuntoa
 • Place Jean-Jacques Chapou (aukio): 763 loma-asuntoa
 • Pont Valentre (silta): 784 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Cahors nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Cahors?

Tietysti. Kohteessa Cahors tarjolla olevat Talot: 177 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Cahors kuuluvat:

 • Huvilat: 21 lomakotia
 • Huvilat: 52 lomakotia
 • Bungalow't: 52 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Asunnot/huoneistot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Cahors?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 214 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Cahors. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.