AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Gros-Morne

Koe Gros-Morne ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Luonto

Luonnonihmeet – Gros-Morne

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ihailla maisemia, Gros-Morne on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Parc Floral (13,4 km)
  • La Savane (13,6 km)
  • La Francaisen ranta (13,8 km)
  • Pointe du Bout (17,3 km)
  • Anse Mitan (18,3 km)
  • Anse Turinin ranta (19,2 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Gros-Morne

Lähin lentokenttä on Fort-de-France (FDF-Martinique Aime Cesairen kansainvälinen lentokenttä), joka sijaitsee 12,7 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Gros-Morne, MQ?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Gros-Morne: 958 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (211 kpl) ja Asunnot/huoneistot (420 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Gros-Morne löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Gros-Morne?

Tietysti. Kohteessa Gros-Morne tarjolla olevat Talot: 211 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Gros-Morne kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 420 lomakotia
  • Huvilat: 139 lomakotia
  • Mökit: 67 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Gros-Morne?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 323 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Gros-Morne. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.