Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Staffolo

Koe Staffolo ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Staffolo

Lähin lentokenttä on Ancona (AOI-Falconara) 22,8 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Staffolo, IT?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Staffolo: 204 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (44 kpl) ja Asunnot/huoneistot (53 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Staffolo, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Staffolo suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Staffolo upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Fabrianon asema: 524 loma-asuntoa
  • Loggia dei Mercanti: 795 loma-asuntoa
  • Anconan asema: 842 loma-asuntoa
  • Palazzo Parisani Bezzi: 543 loma-asuntoa
  • Palaindoorin stadion: 802 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Staffolo nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Staffolo?

Tietysti. Kohteessa Staffolo tarjolla olevat Talot: 44 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Staffolo kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 53 lomakotia
  • Huvilat: 44 lomakotia
  • Mökit: 6 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Staffolo?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 123 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Staffolo. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.