Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Valencia de Alcantara

Koe Valencia de Alcantara ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Luonto

Luonnonihmeet – Valencia de Alcantara

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Valencia de Alcantara on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Kokosimme listalle alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Parque Natural do Tejo Internacional (26,9 km)
  • Albufeira da Barragem do Caia (46,4 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Valencia de Alcantara

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, valitse lähtöpaikaksi Valencia-de-Alcantaran asema tai Valencia de Alcántaran asema ja tutustu kaupunkiin paremmin sieltä käsin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Valencia de Alcantara, ES?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Valencia de Alcantara: 125 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (27 kpl) ja Bungalow't (63 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Valencia de Alcantara löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Valencia de Alcantara?

Tietysti. Kohteessa Valencia de Alcantara tarjolla olevat Talot: 27 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Valencia de Alcantara kuuluvat:

  • Bungalow't: 63 lomakotia
  • Mökit: 63 lomakotia
  • Huvilat: 63 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Valencia de Alcantara?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 88 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Valencia de Alcantara. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.