Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Evje, NO?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Evje: 77 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (68 kpl) ja Yksiöt (7 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Evje, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Evje?

Tietysti. Kohteessa Evje tarjolla olevat Talot: 68 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Evje kuuluvat:

 • Yksiöt: 7 lomakotia
 • Huoneistot: 7 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Evje?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 16 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Evje. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Meren rannalla sijaitseva Evje on upea kohde

  Merinäköalat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Evje. Koskenlaskusta, melontamahdollisuuksista ja melontapaikoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

  Luonnonihmeet – Evje

  Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Evje on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Mineral Park (3,8 km)
  • Evje Mineralsti (6,6 km)