Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Castel San Giorgio

Koe Castel San Giorgio ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Villa Romanan rauniot ja Villa Rufolo ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Castel San Giorgio

Toivotko löytäväsi tekemistä ja näkemistä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Castel San Giorgio pitää sisällään. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

 • Mastroberardino (20,1 km)
 • Cantine Marisa Cuomo (21,2 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Castel San Giorgio

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Castel San Giorgio on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

 • Smaragdiluola (21 km)
 • Parco Regionale dei Monti Lattari (10 km)
 • Giardino della Minerva (12,5 km)
 • Villa Comunale di Salerno (12,8 km)
 • Spiaggia Crestarellan ranta (13 km)
 • Marina di Vietrin ranta (13,1 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Castel San Giorgio

Lähin lentokenttä on Salerno (QSR-Costa d'Amalfi), joka sijaitsee 26 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 35,5 km:n päässä sijaitseva Napoli (NAP-Napolin kansainvälinen lentokenttä).

Jos aiot matkustaa junalla, tärkeimmät kaupunkia palvelevat rautatieasemat ovat Lanzara Fimianin asema, Castel San Giorgio Roccapiemonten asema ja Codolan asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Castel San Giorgio, IT?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Castel San Giorgio: 1 059 lomakotia, kuten Talot (304 kpl) ja Asunnot/huoneistot (427 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Castel San Giorgio.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Castel San Giorgio?

Tietysti. Kohteessa Castel San Giorgio tarjolla olevat Talot: 304 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Castel San Giorgio kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 427 lomakotia
 • Huvilat: 172 lomakotia
 • Mökit: 7 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Castel San Giorgio?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 218 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Castel San Giorgio. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.