AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Spalt

Koe Spalt ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Spalt

Toivotko löytäväsi näkemisen arvoisia kohteita matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Spalt lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Playmobil FunPark (28,4 km)
  • Faberwald (27,8 km)
  • Aquella (29,6 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Spalt

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Spalt on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Großer Brombachsee (5,2 km)
  • Altmühlseen järvi (15 km)
  • Faberwald (27,8 km)
  • Hofgarten (28,3 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Spalt

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Nürnberg (NUE-Nürnbergin lentokenttä) 37,2 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Spalt, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Spalt: 147 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (8 kpl) ja Asunnot/huoneistot (137 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Spalt, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Spalt?

Tietysti. Kohteessa Spalt tarjolla olevat Talot: 8 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Spalt kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 137 lomakotia
  • Maatilat: 2 lomakotia
  • Yksiöt: 136 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Spalt?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 5 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Spalt. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.