Kohdeopas

Rauhallinen Port Franks houkuttelee lomalle

Järvestä ja villieläimistä tunnettu Port Franks on kuvankaunis paikka. Tämä rentouttava ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita suklaapuodeista ja kahviloista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Luonto

Luonnonihmeet – Port Franks

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Port Franks on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Pinery Provincial Park (6,9 km)
  • Grand Bend Beach (15 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Port Franks

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Sarnia, Ontario (YZR-Chris Hadfield) 41,8 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Port Franks, Lambton Shores?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Port Franks: 10 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Mökit (7 kpl) ja Huvilat (7 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Port Franks, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mökit: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Port Franks?

Tietysti. Kohteessa Port Franks tarjolla olevat Mökit: 7 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Port Franks kuuluvat:

  • Huvilat: 7 lomakotia
  • Bungalow't: 7 lomakotia
  • Yksiöt: 2 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Port Franks?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 9 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Port Franks. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.