Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Tiszafured

Alueen muistomerkit ja museot ovat vain muutama syy sille, miksi Tiszafured on erinomainen lomakohde. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Luonto

Tiszafured ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Tiszafured tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen merkittävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Lake Tisza (16,8 km)
  • Hortobagyn kansallispuisto (20,4 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Tiszafured

Lähin lentokenttä on Debrecen (DEB-Debrecenin kansainvälinen lentokenttä) 57,7 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Tiszafured, HU?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Tiszafured: 19 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (15 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Tiszafured löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Tiszafured suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Tiszafured upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Poroszló: 20 loma-asuntoa
  • Mezőkövesdin kirkko: 25 loma-asuntoa
  • Hortobagyn kansallispuisto: 23 loma-asuntoa
  • Matyón museo: 26 loma-asuntoa
  • Szabolcs Kovács Furniture Folk Artist: 25 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Tiszafured nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Tiszafured?

Tietysti. Kohteessa Tiszafured tarjolla olevat Talot: 15 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Tiszafured kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 2 lomakotia
  • Huvilat: 2 lomakotia
  • Yksiöt: 2 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Tiszafured?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 4 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Tiszafured. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.