Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Almirida, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Almirida: 1 003 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (676 kpl) ja Talot (170 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Almirida, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Almirida?

Tietysti. Kohteessa Almirida tarjolla olevat Huvilat: 676 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Almirida kuuluvat:

 • Talot: 170 lomakotia
 • Huoneistot: 124 lomakotia
 • Bungalow't: 14 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Almirida?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 769 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Almirida. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Rauhallinen Almirida odottaa sinua

  Rannat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Almirida. Tämä rentouttava ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita baareista ja ravintoloista. Venetsialainen satama ja Hanian majakka ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

  Nähtävyyksiä alueella – Almirida

  Toivotko löytäväsi tekemistä vierailusi ajalle? Poistu välillä loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Almirida on. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti (8,8 km)
  • Volos Shelter (15,2 km)

  Sää eri vuodenaikoina – Almirida

  Jos lomasuunnitelmasi edellyttävät lämmintä keliä, kuumimmat kuukaudet vierailuun ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 30 °C:seen.

  Almirida ja ympäröivä luonto

  Koskemattomista rannoista ja kauniista merinäköaloista tunnettu Almirida tarjoaa paljon muutakin nähtävää. Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Almirida on täydellinen matkakohde. Listasimme alueen upeimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Seitan Limanian ranta (11,6 km)
  • Jeorjiupolin ranta (12,8 km)
  • Kurnasjärvi (14,8 km)
  • Volos Shelter (15,2 km)
  • Kalathasin ranta (15,5 km)
  • Koum Kapin ranta (17,2 km)