Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Condado, San Juan?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Condado: 254 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (135 kpl) ja huoneistot (46 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Condado, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mikä on paras alue yöpyä matkustettaessa kohteeseen Condado?

Matkustitpa sitten perheesi tai ystäviesi kanssa ja olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, seuraavilta alueilta löydät laajimman loma-asuntovalikoiman kohteessa Condado:

 • Sabana Abajo: 200 loma-asuntoa
 • Cerro Gordo: 42 loma-asuntoa
 • San Antonio: 25 loma-asuntoa
 • Sabanera Dorado: 18 loma-asuntoa
 • Isla Grande: 119 loma-asuntoa

Jos haluat hakea loma-asuntoja muilta alueilta, pääset tarkastelemaan valikoimiamme hakukentän avulla.

Mitkä ovat kohteen Condado suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Condado upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Plaza Antonia Quinones: 1 027 loma-asuntoa
 • Condado Beach (ranta): 1 018 loma-asuntoa
 • Cll Recinto Sur: 969 loma-asuntoa
 • Ponce de Leonin patsas: 960 loma-asuntoa
 • Puerto Ricon nykytaiteen museo: 1 049 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Condado nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Condado?

Tietysti. Kohteessa Condado tarjolla olevat huoneistot: 135 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Condado kuuluvat:

 • Huoneistot: 46 lomakotia
 • Talot: 19 lomakotia
 • Mökit: 5 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi veneet.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Condado?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 79 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Condado. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Condado alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee keskustassa : 59 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 30 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 30 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Condado?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 88 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Condado. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Condado ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Condado ja etsitkö nähtävyyksiä? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Punto Verde -huvipuisto ja Caguasin kasvitieteellinen kulttuuripuutarha. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, San Juan Cathedral ja La Fortaleza - Palacio de Santa Catalina tai Puerto Ricon musiikkikonservatorio ja Centro de Bellas Artes Luis A. Ferre ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Condado Beach on hyvä paikkaa ottaa aurinkoa, tai voit viettää aikaa luonnonhelmassa kohteissa Plaza Antonia Quinones ja La Ventana al Marin puisto. Plaza del Mercado, Paseo Cariben ostoskeskus ja Plaza las Americas ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Jose Miguel Agrelot Coliseum tai Hiram Bithorn-stadion. Voit halutessasi myös lisätä alueella ollessasi suositun kohteen San Juanin portti, Puerto Ricon kokouskeskus tai Castillo de San Cristobal vierailulistallesi.