Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Saariselkä?

Tietysti. Kohteessa Saariselkä tarjolla olevat Talot: 30 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Saariselkä kuuluvat:

  Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Saariselkä?

  Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 19 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Saariselkä. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

   Luonnon läheisyydessä sijaitseva Saariselkä on upea kohde

   Saariselkä, sen puistot ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Vaellusreiteistä, laskettelusta ja safareista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

   Tekemistä ja näkemistä – Saariselkä

   Haluatko löytää käynnin arvoisia nähtävyyksiä kaupungissa? Matkailijat voivat nauttia hauskoista aktiviteeteista, kuten vaeltamisesta ja laskettelusta. Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Saariselkä pitää sisällään. Katso alta lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

   • Saariselkä (0,1 km)
   • Angry Birds Activity Park Saariselkä (0,2 km)
   • Koilliskairan luontokeskus (29,9 km)

   Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Saariselkä

   Saariselkä houkuttelee puoleensa matkailijoita, jotka nauttivat laskettelusta. Saat eniten irti talviaktiviteeteista, jos vierailusi ajoittuu kuukausille toukokuu, joulukuu, marraskuu tai syyskuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 0 mm ja keskimääräinen lämpötila on -17 °C.

   Saariselkä ja ympäröivä luonto

   Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Saariselkä on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

   • Ivalojoen ranta (26,7 km)
   • Koilliskairan luontokeskus (29,9 km)