Kohdeopas

Luonnon läheisyydessä sijaitseva Saariselkä on upea kohde

Saariselkä, sen puistot ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Vaellusreiteistä, laskettelusta ja safareista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Saariselkä

Haluatko löytää käynnin arvoisia nähtävyyksiä kaupungissa? Matkailijat voivat nauttia hauskoista aktiviteeteista, kuten vaeltamisesta ja laskettelusta. Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Saariselkä pitää sisällään. Katso alta lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Saariselkä (0,1 km)
  • Angry Birds Activity Park Saariselkä (0,2 km)
  • Koilliskairan luontokeskus (29,9 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Saariselkä

Saariselkä houkuttelee puoleensa matkailijoita, jotka nauttivat laskettelusta. Saat eniten irti talviaktiviteeteista, jos vierailusi ajoittuu kuukausille toukokuu, joulukuu, marraskuu tai syyskuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 0 mm ja keskimääräinen lämpötila on -17 °C.

Luonto

Saariselkä ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Saariselkä on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Ivalojoen ranta (26,7 km)
  • Koilliskairan luontokeskus (29,9 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Saariselkä

Lähin lentokenttä on Ivalo (IVL) 20,7 km keskustasta.