Löydä sinulle sopivin paikka – Magenta

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Magenta, IT?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Magenta: 71 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (47 kpl) ja talot (10 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Magenta, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Magenta?

Tietysti. Kohteessa Magenta tarjolla olevat huoneistot: 47 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Magenta kuuluvat:

 • Talot: 10 lomakotia
 • Mökit: 9 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee kylässä, kohteesta Magenta?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 25 loma-asuntoa, joka sijaitsee kylässä, kohteessa Magenta. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Magenta alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 23 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 22 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee keskustassa : 14 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Magenta?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 5 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Magenta. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Ystävällinen Magenta odottaa vierailuasi

  Magenta tunnetaan historiallisista paikoistaan ja urheilusta, ja ne ovat vain muutama syy vierailla täällä. Tämä ystävällinen ja lapsiystävällinen kaupunki tunnetaan luonnonpuistoistaan ja ravintoloista. Alueen suosittuihin kohteisiin kuuluu Fiera Milanon messukeskus, Basilica of San Gaudenzio ja Broletto. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa, harkitse vuokra-asuntoa lomallesi – monissa niistä on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

  Nähtävyyksiä kohteessa Magenta ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Magenta ja etsitkö tekemistä? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Gaap Family Club, Tennis Club Quanta ja Acquario Civico. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Basilica of San Gaudenzio ja Broletto tai Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo ja Civico Museo Archeologico ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia luontokohteista, Parco Sempione, Bosco WWF di Vanzago ja Parco del Roccolo ovat paikallisia viheralueita Corso Como on hyvä paikka käydä ostoksilla. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Palazzetto di Vigevanon urheilukeskus tai PalaYamamay-stadion. Voit halutessasi myös lisätä alueella ollessasi suositun kohteen Fiera Milanon messukeskus, Piazza Martiri della Liberta tai Fiera Milano City vierailulistallesi.