AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Historiallinen Feuchtwangen odottaa sinua

Alueen historia ja museot ovat vain muutama syy sille, miksi Feuchtwangen on erinomainen lomakohde. Tämä kompakti ja vieraanvarainen kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita kasinoista ja ravintoloista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Feuchtwangen

Etsitkö kenties tekemistä ja näkemistä vierailusi ajalle? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Feuchtwangen pitää sisällään. Katso lista päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Dinkelsbühl Golfclub (11,1 km)
  • Golfpark Rothenburg (16,9 km)
  • Golf Club Ansbach (21,2 km)
  • Aquella (22,4 km)
  • Burggarten (24,8 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Feuchtwangen

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Feuchtwangen on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Hofgarten (23,4 km)
  • Burggarten (24,8 km)
  • Altmühlseen järvi (29,3 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Feuchtwangen

Lähin lentokenttä on Nürnberg (NUE-Nürnbergin lentokenttä) 65,4 km keskustasta.

Jos matkustat mieluiten junalla, kaupungin päärautatieasema on Feuchtwangenin asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Feuchtwangen, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Feuchtwangen: 63 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (7 kpl) ja Asunnot/huoneistot (55 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Feuchtwangen löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Feuchtwangen?

Tietysti. Kohteessa Feuchtwangen tarjolla olevat Talot: 7 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Feuchtwangen kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 55 lomakotia
  • Yksiöt: 55 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Feuchtwangen?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 2 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Feuchtwangen. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.