Löydä sinulle sopivin paikka – Grey Lynn

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Grey Lynn, Auckland?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Grey Lynn: 113 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (63 kpl) ja talot (31 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Grey Lynn, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Grey Lynn suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Grey Lynn upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Liikenne- ja tekniikkamuseo: 1 115 loma-asuntoa
 • Western Springs -stadion: 1 116 loma-asuntoa
 • Auckland Central City Library: 1 181 loma-asuntoa
 • Auckland Baldwin Avenuen asema: 1 067 loma-asuntoa
 • Auckland Remueran asema: 1 156 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Grey Lynn nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Grey Lynn?

Tietysti. Kohteessa Grey Lynn tarjolla olevat huoneistot: 63 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Grey Lynn kuuluvat:

 • Talot: 31 lomakotia
 • Mökit: 5 lomakotia
 • Huoneistot: 3 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Grey Lynn?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 36 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Grey Lynn. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Grey Lynn alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee keskustassa : 7 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 2 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Grey Lynn?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 1 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Grey Lynn. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Ystävällinen Grey Lynn houkuttelee tutustumaan

  Koe Grey Lynn yöpymällä loma-asunnossa. Tämä ravintoloista, eläintarhastaan ja kylpylöistään tunnettu kaupunki on ystävällinen ja rentouttava city. Alueen suosittuihin kohteisiin kuuluu Sky Tower, Mt. Eden ja Kelly Tarlton's Underwater World. Mikset harkitsisi vuokra-asuntoa perhelomalle, romanttiselle lomalel tai lomalle ystävien kesken? Vuokra-asunnoissa on usein paljon tilaa, keittiö sekä internetyhteys.

  Nähtävyyksiä kohteessa Grey Lynn ja sen lähellä

  Onko sinulla ylimääräistä aikaa ja etsit tekemistä kohteessa Grey Lynn? Paikallisiin lapsiystävällisiin nähtävyyksiin kuuluu Kelly Tarlton's Underwater World, Aucklandin eläintarha ja Gulfwind Sailing Academy. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Sky Tower ja Harbour Bridge ovat mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja Auckland War Memorial Museum on loistava paikka viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia paikallisista luontokohteista, Oneroa Beach ja Piha Beach ovat kaksi alueella sijaitsevaa rantaa ja Mt. Eden ja Auckland Domain kaksi viheraluetta. Queen Street Shopping District, Ponsonby Road ja Karangahape Road ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Eden Park tai Western Springs -stadion. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Chamberlain Park Public Golf Course, Westhavenin satama ja Viaduct Harbour. Harkitse vierailua myös alueen suosituissa kohteissa, joihin kuuluu Aucklandin kaupungintalo ja One Tree Hill Domain.