Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Les Pieux

Koe Les Pieux ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Luonto

Les Pieux ja ympäröivä luonto

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ihailla maisemia, Les Pieux on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Plage de Carteretin ranta (14,5 km)
 • Barnevillen ranta (16,4 km)
 • Ravaletin linna (22,8 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Les Pieux

Lähin lentokenttä on Alderney (ACI), joka sijaitsee 35,7 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 43,3 km:n päässä sijaitseva Jersey (JER).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Les Pieux, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Les Pieux: 266 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (201 kpl) ja Asunnot/huoneistot (30 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Les Pieux löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Les Pieux suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Les Pieux upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Barnevillen ranta: 662 loma-asuntoa
 • Cite de la Mer (teemapuisto): 549 loma-asuntoa
 • La Haguen niemi: 160 loma-asuntoa
 • Mont Castré: 1 059 loma-asuntoa
 • Musée de la Libération: 613 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Les Pieux nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Les Pieux?

Tietysti. Kohteessa Les Pieux tarjolla olevat Talot: 201 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Les Pieux kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 30 lomakotia
 • Huvilat: 8 lomakotia
 • Mökit: 14 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Les Pieux?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 7 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Les Pieux. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.