Kohdeopas

Majesteettinen Albstadt ihastuttaa kauneudellaan

Vuoret ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Albstadt. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Albstadt

Lähin lentokenttä on Stuttgart (STR), joka sijaitsee 54,5 km keskustasta.

Jos aiot matkustaa junalla, kaupungin päärautatieasemat ovat Albstadt-Ebingenin juna-asema, Albstadt-Ebingen Westin rautatieasema ja Albstadt-Lautlingenin juna-asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Albstadt, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Albstadt: 170 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Asunnot/huoneistot (159 kpl) ja Talot (11 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Albstadt, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Albstadt suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Albstadt upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Albstadt-Lautlingenin juna-asema: 237 loma-asuntoa
  • Albstadt-Ebingenin juna-asema: 243 loma-asuntoa
  • Sulzin (Neckar) asema: 493 loma-asuntoa
  • Tuttlingenin asema: 514 loma-asuntoa
  • Martin-Luther-Kirche: 537 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Albstadt nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Asunnot/huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Albstadt?

Tietysti. Kohteessa Albstadt tarjolla olevat Asunnot/huoneistot: 159 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Albstadt kuuluvat:

  • Talot: 11 lomakotia
  • Yksiöt: 159 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Albstadt?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 10 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Albstadt. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.