AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Mosbach

Koe Mosbach ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Mosbach

Toivotko löytäväsi tekemistä matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, mitä Mosbach pitää sisällään. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • AQUAtoll-vesipuisto (22,8 km)
  • Sinsheim Badewelt (24,3 km)
  • Sinsheim Golf Club (29,2 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Mosbach

Lähin lentokenttä on Mannheim (MHG), joka sijaitsee 45,5 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on Stuttgart (STR) 76,9 km:n päässä.

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, päärautatieasema on nimeltään Mosbach Neckarelzin asema. Kaupungissa voi liikkua kätevästi paikasta toiseen hyppäämällä julkisen liikenteen kyytiin pysäkeiltä, kuten Mosbachin S-Bahn-asema tai Mosbach Westin S-Bahn-asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Mosbach, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Mosbach: 107 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (13 kpl) ja Asunnot/huoneistot (40 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Mosbach löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Mosbach?

Tietysti. Kohteessa Mosbach tarjolla olevat Talot: 13 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Mosbach kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 40 lomakotia
  • Mökit: 40 lomakotia
  • Huvilat: 40 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Mosbach?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 3 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Mosbach. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.